Echipament fotbal Joma
Echipament fotbal Joma
Echipament fotbal Joma
Echipament fotbal Joma
Echipament fotbal Joma
Echipament fotbal Joma
Recomandări
Marturii clienti

<< La inceput de an 2013, am cumparat de la SC 11 METRi SRL,  un rand de echipament cu maneca lunga, marca italiana  Givova  sa-l avem pt meciurile din zilele reci de inceput de retur. Recomand echipamentul de fotbal GIVOVA - de la SC 11 METRi SRL si altor cluburi sau asociatii sportive. Noi, C.S. Timisul Sag, suntem multumiti de echipamentul de fotbal Givova. >>

Adi Ianosev, Manager CS Timisul Sag.
 
Ştiri/Noutăţi

24.01.2012 - Mingile FIFA World Cup

Susţine 11 METRI
Echipamente sportive si accesorii

Ai un blog sau un site si îti place de noi? Copiaza codul de mai jos si adauga-l pe blogul sau pe site-ul tau!

Vizitatori
04129375

Politica de confidentialitate

Utilizare

 

Vă mulțumim că vizitaţi site-ul nostru. Când vizitaţi site-ul nostru, când ne contactaţi sau când vă înscrieţi online, ne încredințaţi informațiile dvs. Scopul acestei Politici de confidențialitate este să vă explice ce date prelucrăm, de ce le prelucrăm și ce facem cu ele. Vă luăm în serios confidențialitatea și nu vindem niciodată liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile dvs. personale vă aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să procesăm cu atenție informațiile pe care le împăţiti cu noi. Nu oferim informații unor părți terțe fără a vă informa. Aceste informații sunt importante. Sperăm că le veţi citi cu atenție.

Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin contactarea noastră prin telefon sau email declaraţi că aţi fost informat în mod adecvat asupra prelucrării datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politică de confidențialitate".

            Conținutul site-ului

 

SC 11 METRI SRL își rezervă dreptul de a modifica, oricând și oricum, orice sectiune de pe site, potrivit propriei sale opinii, fără a fi obligată să justifice în vreun mod modificările, fără nicio notificare în prealabil și fără a fi obligat să îndeplinească altă formalitate față de vizitatori. Vizitatorii acceptă în mod expres că simpla utilizare sau accesare a informatiilor oferite de centru semnifică acceptarea deplină și neconditionată a modificărilor operate. În orice situație în care vizitatorii au obiecții sau rezerve față de oricare dintre prevederile din prezentul acord, au obligația și dreptul de a înceta utilizarea site-ului.

Protectia datelor cu caracter personal

 

Conform cerinţelor REGULAMENTULUI nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), societatea administrează în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este acela de a desfăşura activităţi comerciale, conform obiectului principal de activitate.

 

 Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare derulării activităţii comerciale/contractuale a societăţii. Refuzul dvs. determină neacceptarea oferirii produselor societăţii noastre.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării exclusive de către operator şi pot fi communicate autorităților publice, instanțelor judecătorești, parchetului sau organelor de poliție, cu acordul conducerii societăţii comerciale.

Prin aceasta "Protectia datelor cu caracter personal" ne angajăm să furnizăm utilizatorilor informații clare și complete despre datele pe care le colectăm prin intermediul domeniului web și despre modul în care aceste date sunt stocate și folosite de către societatea noastră, dar și de către partenerii nostri. "Protectia datelor cu caracter personal" explică, de asemenea, modul în care utilizatorul poate gestiona preferințele legate de navigarea pe Internet si politica de cookies.

Societatea noastră respectă dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru și comunică cu noi pe cale electronică. Am dezvoltat astfel această politică cu scopul de a vă informa asupra modului în care domeniul web colectează, folosește și procesează informațiile cu caracter personal.

Prin folosirea acestui site, sunteți de acord cu practicile descrise în această politică. Dacă nu sunteți de acord cu această politică de confidențialitate, vă rugăm să nu utilizati acest site. Ne rezervăm dreptul de a face modificări la această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi postate în această politică de confidențialitate, iar modificările se vor aplica pentru activităti și informații colectate ulterior publicării. Vă încurajăm să revedeți periodic această politică de confidențialitate pentru a vă asigura că sunteți informați cu privire la orice schimbări și la modul în care informațiile pot fi utilizate.

 

Informatii colectate de SC 11 METRI SRL

Pentru a realiza campanii publicitare mai apropiate de interesele dumneavoastră prin intermediul unor terțe părți, în speță rețeaua de publicitate Google, colectăm o adresă IP, paginile web vizitate, data și ora la care au fost vizualizate, cât și interactiunea cu conținutul de pe acest domeniu web. Tehnologiile folosite pentru a colecta aceste date sunt cookies.

Întrebari și solicitări

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoatrsă sau doriți să vă exercitați drepturile legale în legătură cu datele pe care le deținem sau dacă aveți îngrijorări cu privire la modul în care tratăm orice problemă de confidențialitate, ne puteți scrie la adresa de                                       e-mail: office@11metri.eu.

E-mail marketing

În urma transmiterii unui mesaj prin intermediul formularului de contact pe care vizitatorii îl fac pe site-ul nostru, domeniul web colectează adresele de email, numele și numărul de telefon, însă le pastrează confidentialitatea, cu scopul de a vă furniza toate detaliile de care aveți nevoie. Vă asigurăm că adresele de email folosite de dumneavoastră pe site nu vor fi înstrăinate către terțe părți.

Fiecare e-mail trimis de centrul nostru, vă dă de fiecare dată posibilitatea de a refuza în orice moment continuarea primirii unor e-mail-uri cu subiect de marketing.

Cât timp stocăm datele?

Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 30 ani de la ultima vizită pe site sau ultima interacțiune cu noi.

Cum dezvăluim informațiile tale?

Nu vom dezvălui informaţiile tale către terţe părţi, pentru a fi utilizate în propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fără consimţământul tău. Totuşi, este posibil să dezvăluim informaţiile tale către următoarele entităţi:

  • Furnizori de servicii. Putem dezvălui informațiile tale altor companii care ne furnizează servicii și acționează în calitate de persoane împuternicite, cum ar fi companiile care ne ajută pentru facturare sau care trimit e-mailuri în numele nostru. Aceste entități sunt selectate cu o grijă deosebită pentru a ne asigura că îndeplinesc cerințele specifice în materie de protecție a datelor cu caracter personal. Aceste entităţi au o capacitate limitată de a utiliza informaţiile tale în alte scopuri decât cel de a ne furniza servicii;
  • Instanțe de judecată, parchete sau alte autorități publice pentru a ne conforma legii sau drept răspuns la un procedură legală obligatorie (cum ar fi un mandat de percheziţie sau o hotărâre judecătorească);
  • Altor părţi cu consimţământul sau la instrucţiunile tale. În afara dezvăluirilor descrise în prezenta Politică de confidenţialitate, este posibil să transmitem informaţiile terţilor cărora consimţi sau soliciți să efectuăm o asemenea dezvăluire.

 

Transferăm date către state terțe

În prezent, nu transferăm datele tale către state din Uniunea Europenă. Dacă vom schimba politica, te vom informa în mod corespunzător, îți vom prezenta garanțiile aferente și îți vom solicita consimțământul.

Care sunt drepturile tale?

·         Dreptul de retragere a consimțământului;

În situația în care prelucrarea se bazează pe consimțământ, îți poți retrage consimțământul în orice moment și în mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa:  office@11metri.eu, cu subiectul „retragere consimțământ" sau prin poștă printr-o scrisoare recomandată cu confirmare de primire cu textul „retragere consimțământ".

·         Dreptul la informare;

·         Dreptul de acces;

Ai dreptul de a obține din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care te privesc și, în caz afirmativ, ai dreptul de acces la datele respective.

·         Dreptul de rectificare;

Ai dreptul de a obține de la noi, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc. Ținându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

·         Dreptul de opoziție;

·         Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate, profilare;

·         Dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);

În situațiile în care (1) datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor, (2) s-a retras consimțământul și nu există un alt temei juridic pentru prelucrare, (3) te opui prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea sau (4) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, ai dreptul de a obține ștergerea datelor care te privesc, fără întârzieri nejustificate.

·         Dreptul la restricționare;

Ai dreptul de a obține din partea noastră restricționarea prelucrării în cazul în care se aplică unul din următoarele cazuri:

(a) contești exactitatea datelor, pentru o perioadă care ne permite nouă să verificăm exactitatea datelor;

(b) prelucrarea este ilegală, iar tu te opui ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;

(c) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar tu ni le soliciți pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;

(d) te-ai opus prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile noastre legitime prevalează asupra drepturilor tale.

 

·         Dreptul la portabilitatea datelor;

Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc și pe care ni le-ai furnizat într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastră, în cazul în care:

(a) prelucrarea se bazează pe consimțământ în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a), (c), (d), (f) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a), (c), (h) din GDPR sau pe un contract în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; și

(b) prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.

 

·         Dreptul la rectificare;

Ai dreptul de a obține de la noi, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc. Ținându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

·         Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afectează în mod similar într-o măsură semnificativă

Nu ai acest drept în cazul în care decizia:

(a) este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între tine și un operator de date;

(b) este autorizată prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplică operatorului și care prevede, de asemenea, măsuri corespunzătoare pentru protejarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale persoanei vizate; sau

(c) are la bază consimțământul tău explicit.

 

Vă rugăm să rețineți următoarele:

·         Perioada de timp: Vom încerca să răspundem solicitării în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii tale.

·         Restricționarea accesului: în anumite situații, este posibil să nu vă putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorită dispozițiilor legale. Dacă refuzăm cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.

·         Imposibilitatea de a te indentifica.

 

În unele cazuri, este posibil să nu putem căuta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care îi furnizezi în solicitarea ta. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci când ne furnizezi numele și adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de browser.

În astfel de cazuri, în cazul în care nu te putem identifica ca persoană vizată, nu suntem în măsură să ne conformăm solicitării tale, cu excepția cazului în care furnizezi informații suplimentare care să permită identificarea.

 

Cum îți exerciți drepturile?

Pentru a-ți exercita drepturile legale, te rugăm să ne contactezi la adresa de email: office@11metri.ro sau la următoarea adresa de corespondenţă: Timişoara, str. Miresei, nr.10, et.1, ap.5, judeţul Timiş.

Realizare magazin online | Realizare site web
Realizare magazin online | Realizare site web | Gazduire web
S.C. 11 METRI S.R.L © 2021