Echipament fotbal Joma
Echipament fotbal Joma
Echipament fotbal Joma
Echipament fotbal Joma
Echipament fotbal Joma
Echipament fotbal Joma
Recomandări
Marturii clienti

<< La inceput de an 2013, am cumparat de la SC 11 METRi SRL,  un rand de echipament cu maneca lunga, marca italiana  Givova  sa-l avem pt meciurile din zilele reci de inceput de retur. Recomand echipamentul de fotbal GIVOVA - de la SC 11 METRi SRL si altor cluburi sau asociatii sportive. Noi, C.S. Timisul Sag, suntem multumiti de echipamentul de fotbal Givova. >>

Adi Ianosev, Manager CS Timisul Sag.
 
Ştiri/Noutăţi

24.01.2012 - Mingile FIFA World Cup

Susţine 11 METRI
Echipamente sportive si accesorii

Ai un blog sau un site si îti place de noi? Copiaza codul de mai jos si adauga-l pe blogul sau pe site-ul tau!

Vizitatori
04129273

Politica de securitate

1. DISPOZIȚII GENERALE

Prezenta „Politica de securitate a prelucrării datelor cu caracter personal” a fost elaborată în conformitate cu prevederile legale în vigoare,  privind protecţia datelor cu caracter personal şi reglementează modul în care sunt colectate și utilizate aceste informații, precum și condițiile de utilizare a informației în cadrul societăţii comerciale.

2. COLECTAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Scopul acestei politici de securitate este acela de a asigura nivelul corespunzător al protecţiei datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate, prin aplicarea corespunzatoare a legislaţiei cu referire la protecţia datelor şi confidentialitatea comunicării.

 

3. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

 Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin mijloace mixte (manuale şi automate), cu respectarea cerinţelor legale şi în condiţiile care să asigure securitatea, confidenţialitatea şi respectarea drepturilor persoanelor vizate. Prelucrarea datelor cu caracter personal va fi realizată de persoanele împuternicite din cadrul societăţii comerciale sau de către alte persoane împuternicite în condițiile legii. În conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016, subiectul datelor cu caracter personal are următoarele drepturi:

a)      Dreptul la Informare (art. 13, art. 14)

b)      Dreptul la Acces (art. 15)

c)      Dreptul la Rectificare (art. 16, art. 19)

d)     Dreptul la Stergere (art. 17, art. 19)

e)      Dreptul la Restrictionare (art. 18, art. 19)

f)       Dreptul la Portabilitate (art. 20)

g)      Dreptul la Opozitie (art. 21)

h)      Decizii automate, profilare (art. 22)

i)        Dreptul la Restrictii (art. 23)

 

Urmare a angajării/semnării unui raport contractual/comercial, angajatul/clientul/colaboratorul acceptă ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate în următoarele scopuri:

- constituirea de baze de date şi utilizarea acestora în legatură cu furnizarea produselor societăţii comerciale;

 - marketing.

Refuzul persoanei vizate pentru prelucrarea datelor cu caracter personal se echivalează cu imposibilitatea oferirii produselor noastre.

 

 4. SECURITATEA INFORMAŢIILOR

Măsurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel încât să asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate. SC 11 METRI SRL îndeplinește cerințele de securitate a datelor cu caracter personal şi garantează protejarea informației şi sistemelor informatice de accesul neautorizat, folosirea, dezvăluirea, întreruperea, modificarea ori distrugerea accidentală sau ilegală a datelor cu caracter personal.

 

5. PRINCIPIILE PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

a) Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu bună-credinţă şi în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

b). Datele cu caracter personal sunt colectate numai în scopuri determinate, explicite şi legitime, iar prelucrarea ulterioară nu va fi incompatibilă cu aceste scopuri.

c). Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrării sunt adecvate, pertinente şi neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate

d) Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrării sunt exacte şi, dacă este cazul, actualizate.

e). Datele cu caracter personal nu se stochează pentru o perioadă mai lungă decît este necesar pentru realizarea scopurilor în care au fost colectate.

f). Datele cu caracter personal se prelucrează în conformitate cu drepturile persoanei vizate prevăzute de Regulamentul UE nr. 679/2016. Se vor lua măsurile necesare pentru păstrarea confidenţialităţii datelor cu caracter personal în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare.

 

g). Se vor lua măsurile necesare pentru că datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului în care sunt colectate şi pentru care vor fi prelucrate, să fie şterse sau rectificate.

h). Se vor lua masurile tehnice şi organizatorice (procedurale) adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

Realizare magazin online | Realizare site web
Realizare magazin online | Realizare site web | Gazduire web
S.C. 11 METRI S.R.L © 2021