Echipament fotbal Joma
Echipament fotbal Joma
Echipament fotbal Joma
Echipament fotbal Joma
Echipament fotbal Joma
Echipament fotbal Joma
Recomandări
Marturii clienti

<< La inceput de an 2013, am cumparat de la SC 11 METRi SRL,  un rand de echipament cu maneca lunga, marca italiana  Givova  sa-l avem pt meciurile din zilele reci de inceput de retur. Recomand echipamentul de fotbal GIVOVA - de la SC 11 METRi SRL si altor cluburi sau asociatii sportive. Noi, C.S. Timisul Sag, suntem multumiti de echipamentul de fotbal Givova. >>

Adi Ianosev, Manager CS Timisul Sag.
 
Ştiri/Noutăţi

24.01.2012 - Mingile FIFA World Cup

Susţine 11 METRI
Echipamente sportive si accesorii

Ai un blog sau un site si îti place de noi? Copiaza codul de mai jos si adauga-l pe blogul sau pe site-ul tau!

Vizitatori
04129393

Termeni şi condiţii

Catalogul online (site-ul) www.11metri.eu este administrat de SC 11 METRi SRL, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J35/2129/2011 şi având Codul Unic de Înregistrare RO 29155135. Condiţiile prezentate mai jos sunt considerate ca acceptate prin utilizarea acestui site (vizitarea sau cumpărarea produselor/serviciilor), de aceea vă rugăm să le citiţi cu atenţie.

Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste condiţii, modificări ce vor deveni efective în momentul publicării lor pe site.

Conţinutul site-ului www.11metri.eu (reprezentat de imagini, texte, grafica web, programe şi alte date) este proprietate a SC 11 METRI SRL şi a furnizorilor săi şi este protejat de Legea drepturilor de autor şi de legea privind proprietatea intelectuală şi industrială. Conţinutul acestui site este oferit "ca atare" şi fără nici un fel de garanţie expresă sau implicită. SC 11 METRI SRL nu poate fi răspunzatoare în nici un fel pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, care ar rezulta din sau în legatură cu utilizarea acestui site sau a conţinutului său.

În calitate de utilizator aveţi dreptul limitat, revocabil si non-exclusiv de a accesa şi utiliza pe proprie răspundere şi în interes personal sau necomercial conţinutul acestui site. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea, includerea în alte lucrări a conţinutului acestui site sau a oricărei părţi sunt interzise.

Ne străduim ca informaţiile referitoare la produsele oferite în acest site să fie cât mai corecte şi conforme cu realitatea, totuşi posibilitatea apariţiei unor erori nu poate fi in totalitatea exclusă. În cazul apariţiei lor, vom încerca să eliminăm aceste inexactităţi cât mai curând posibil. Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile pentru produse ale căror detalii (descriere, imagine, preţ, stoc) au fost introduse eronat.

Culorile produselor prezentate pot apare diferit pe monitorul Dvs (de ex. datorită tipului sau configurării acestuia). Încercăm să vă prezentăm fiecare produs cât mai exact, totuşi nu putem fi raspunzători pentru eventualele diferenţe între culoarea reală a produsului şi cea afişată pe monitorul Dvs.

Mărimile şi măsurătorile prezentate sunt aproximate datorită particularităţilor fiecărui model de produs. Dacă aveţi nevoie de informaţii suplimentare vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi.

Toate produsele sunt oferite în limita stocului disponibil. În cazul în care un produs comandat de Dvs. nu se află pe stoc vă vom contacta imediat.

Costul final al tranzacţiei va conţine contravaloarea produselor comandate şi costul de transport.

În momentul lansării unei comenzi sunteţi de acord că datele personale sunt reale şi corecte, utilizate în nume propriu sau autorizat.

Este interzisă utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal de ameninţare, fals, înşelător, abuziv, vulgar, obscen, scandalos.

Aceste condiţii de utilizare sunt guvernate de legislaţia românească in vigoare. Orice probleme cauzate de produsele sau informaţiile prezentate pe acest site vor fi soluţionate amiabilă in maxim 30 de zile lucrătoare de la sesizarea în scris a acestor probleme de către utilizator. Pentru orice dispută nesoluţionată competenţa revine instanţelor româneşti de judecată.

Pentru orice întrebări sau informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi.

Realizare magazin online | Realizare site web
Realizare magazin online | Realizare site web | Gazduire web
S.C. 11 METRI S.R.L © 2021